Ons bier

Wij brengen op dit moment de volgende bieren op de markt:


De brouwerij

Momenteel wordt ons bier in grotere hoeveelheden gebrouwen bij brouwerijen Radboud in Medemblik, De Schans in Uithoorn en Klein Duimpje in Hillegom.

Stadsbrouwerij Radboud opende op 31-3-2017 haar deuren. De brouwerij beschikt over een moderne en gedeeltelijk geautomatiseerde brouwinstallatie waarmee brouwsels van 10 hectoliter kunnen worden geproduceerd. De brouwerij heeft ook een proeflokaal en een kookstudio.
Door ervaren brouwer Jelle Aaij worden verschillende bieren geproduceerd voor zowel Radboud zelf als in opdracht.

Stadsbrouwerij Radboud, Gedempt achterom 4, 1671 AG Medemblik, www.stadsbrouwerijradboud.nl
e-mailadres: info@stadsbrouwerijradboud.nl tel: 06 - 23668149


Radboud logoKlein Duimpje is een ambachtelijke brouwerij met een brouw-, gist- en lager-capaciteit waarmee batchgewijs 1000 liter bier kan worden geproduceerd.
De brouwerij is in 1994 opgericht en eigenaar/brouwmeester Erik Bouman heeft sindsdien vele brouwprijzen gewonnen. Klein Duimpje beschikt over een eigen pand met proeflokaal. Verdere uitbreiding van de brouwcapaciteit wordt voorbereid.

Brouwerij Klein Duimpje, Hyacintenlaan 2A, 2182 DE Hillegom, www.kleinduimpje.nl
e-mailadres: info@kleinduimpje.nl tel: 0252 - 53 11 86


Logo Klein Duimpje

De Schans is een kleine ambachtelijke brouwerij en destilleerderij met een brouwcapaciteit waarmee batchgewijs 200 liter bier kan worden geproduceerd.
De Schans is ook al jaren actief met brouwen en destilleren. Na het overlijden van brouwmeester/eigenaar Guus Roijen heeft zijn partner Jet de leiding overgenomen en wordt er door brouwmeester Erik van Dordrecht volop gedestilleerd en gebrouwen. De brouwerij is uitgebreid met een eigen proeflokaal inclusief tuinterras.

Bierbrouwerij en Destilleerderij De Schans, Schans 21, 1421 BA Uithoorn, www.schansbier.nl
e-mailadres: info@schansbier.nl tel: 0297 - 522 106


Installatie De Schans